Menú principal:

Traductor

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flag
French flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flag
Bulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flag
Latvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flag
Albanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag
Belarus flagIrish flagIcelandic flagMacedonian flagMalay flagPersian flag 

Els meus Estadístiques:

Nombre de missatges: 2495
Nombre de comentaris: 1913

Cerca en el lloc

Arxius:

Contribució

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Amèrica amb càrrec: "Some Kind of Crida a l'Acció"

Aquest bloc té actualment: 25 respostes ...

Jo no advoco per l'actual brot d'espionatge de masses als Estats Units o els països a l'estranger, però tenint en compte l'actual crisi financera que la majoria de les nacions s'enfronten, i la disponibilitat de tecnologia de la informació que traspassa fronteres multinacionals, la situació, encara que lamentable, no ' t sorprenent.

Als Estats Units, hem vist un augment de la 'delinqüència de coll blanc "i un clima de gran negoci que opera més com un estat comunista corporativa opressiva, on els seus treballadors es consideren prescindibles, si no es troben en línia amb el corporatiu- la cultura de la seva empresa en particular s'adhereix massa, mentre que aquestes mateixes corporacions pretensions d'actuar en interès dels consumidors són sovint clarament 'false' i dubtosa en el millor.

No sé els detalls que envolten el desastre Eric Snowden, sinó com una víctima nord-americana d'un sistema que se suposava anava a protegir els meus drets, puc apostar, i amb una bona quantitat de precisió, sobre les "circumstàncies" que van precipitar el Sr divulgació de Snowden, i els esdeveniments posteriors que el van obligar a sol · licitar asil en un altre comtat.

La trista realitat, arran del 9/11, amb l'ofuscació dels drets i llibertats de tota una nació, fins i tot en tota la seva glòria, de la seva terra, el mar i l'aire respiren seus habitants, ha estat objecte de crítiques, mentre que els accionistes de control de les grans corporacions i entitats associades, empreses de seguretat, i els seus representants legals han monopolitzat els mercats sencers, usurpat les lleis nacionals i internacionals, i va exercir una influència indeguda en tots els sectors de la societat, ja sigui per desconeixement o per omissió, i per tant han operat els seus negocis amb impunitat i amb total menyspreu de la salut, la seguretat i el benestar del públic.

Com a resultat, els nord-americans estan patint la pèrdua de les seves llibertats bàsiques, i molts dels que treballen per a les grans empreses han experimentat i continuen experimentant els entorns de treball cada vegada més opressives en què les polítiques empresarials s'utilitzen com cables de guia per culpar els empleats, i després transformat en soga d'un botxí, tan aviat com el CEO o de taula-membres són capturats en trampes.

He cansat de la difamació, i els polítics inclinació i corporacions tenen per assenyalar amb el dit a la culpa, i suposo que hi ha un mètode a la seva bogeria, ja que és més fàcil de trobar a algú més a qui culpar (algú ho farà) en lloc d'abordar la qüestions difícils com a qüestió de principi, i per tant estan celebrant processable per 'el bé'.

Atès l'ambient corporatiu i polític imperant, on el 1% se'ls ha donat una llicència per robar, mentre que en gran mesura fent cas omís de l'altre 99% de la població, no és d'estranyar la gent com Eric Snowden són perseguits, la veritable pregunta és per què?

Crec que no hem vist el final d'això, crec que és només el començament.

La informació s'ha convertit en la "nova moneda" als Estats Units. No, no m'agrada tenir la meva privacitat envaïda, però l'assumpte Snowden sembla haver anivellat el camp de joc, i una vegada que s'assenti la pols, m'agradaria pensar que el panorama resultant serà més fidel a la vida.

És un nou punt de partida, i l'oportunitat de "fer les coses bé" aquesta vegada.

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Aconsegueix el teu anunci aquí ...

Mary Margaret Park: "Senyora Lenore" (Poema)

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

Com a part dels nostres nous mètodes per permetre als nostres cançons / escrits de vosaltres, que funcionaran en qualsevol dispositiu que vostè té, ja siguin ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, telèfons-mòbils o tauletes, tenim un comunicat de Poesia titulat, "Senyora Lenore" que pot llegir a través d'aquest article i després després, pot fer clic a la presentació de pàgina completa que inclou un enllaç a la cançó que va inspirar l'escriptura. Si vostè és un Music-supervisor, vostè serà capaç de llicenciar la cançó directament des de la pàgina també. I ara, el poema:

"Senyora Lenore"

lli blanc
una corona d'espines
i ranuncles remordiment
sobre el front afavorida
del nen de la dona Lenore

en els Everglades de residus
altra banda de rodament home Doth
suplicar als llavis més dolços
Per poder gaudir més escandalós

i ara està davant el tron
sota un vel de color vermell
Va veure de la seva forma fantasmal
una mirada de reüll saludar des de dins

el seu cor, ai!
es trenca
seva estimada donzella respira res més
una victòria llegat en la mort
plora per sempre
Per què ha m'has abandonat?
sempre després, dolç Lenore

Veure la presentació completa pàgina Ara (compatible amb qualsevol cosa que li pertany)

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Aconsegueix el teu anunci aquí ...

Definicions: "A vegades es xuclen la vida fora d'ús compartit" (Sekrett Scilensce)

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

Un dels problemes principals amb molts dels sistemes i mètodes de sobres revoltes a tot l'Internet, ja sigui per posar en pràctica l'abast o les vendes o algun altre concepte, és que es necessita una mica d'explicació per fer aquestes integracions semblen simples. La gent no els agrada perdre el temps perquè, francament, no tenim molt, en realitat no, si vostè viu al mig de "Where the F * ck Hell" vostè pot ser però d'altra banda, està treballant com un burro per somebodies idea una bona ètica de treball i retribució estructura. Així que aquests Tech-Jockeys fer aquestes coses, cobren una petita quota (o, de vegades gratis) i després tot el treball està en vostè, però no és únic als ulls de les persones que estan tractant d'encantar, ni "fa alguna vegada venir a través com Easy-123 per utilitzar de manera bla (ja està) - Aquestes coses realment només acaben mantenint la seva autoestima baixa. Qui necessita això? Hem parlat de GumRoad.com i Selz.com perquè en el món de compartir / vendes, que han creat paradigmes de la simplicitat que en l'actualitat no pot ser igualada. Moltes de les altres coses és de tres a sis passos i una mica d'explicació. A ningú li importa prou (a menys que realment, realment, volen el que tens).

Cal acostumar-se a ella.

Esbrinar la resta és només diversió.

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Aconsegueix el teu anunci aquí ...

Ràdio per Internet? Rep El! @ # $ D'aquí!

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

Seguim rebent campal en paradigmes morts. Okay. Anuncis anar en un ull, de l'altra. Les paraules van en una orella, de l'altra. L'esperma penetra en l'ou i un nadó es fa. Són aquestes persones de debò? En un món on la majoria de la gent que coneixem van a Groove Shark o YouTube abans que es toquen (si és que alguna vegada es toquen) una línia, encara hi ha una línia afecte How-To Jockeys expressant els mèrits de la ubiqüitat? Okay. No és prou dolent que són empesos a un racó en el mercat secundari, ara, complaure a vostè (és a dir, un Artista, Creador). Bug de descompte! No es pot canviar quan les coses han evolucionat. No et pots quedar atrapat en la idea que generarà milions i milers d'oients-tribus o ingressos punts tampoc. Mira aquestes penny-delators de Spotify, etc No, el que pots fer és aconseguir amb! El @ # $% ^ & vegades. Les bandes són com, "Necessitem una millor imatge de marca", "Necessitem una millor divulgació dels mitjans socials", "Necessitem Gold Socks" - No, el que necessita és millors cançons i menys bombo.

Posa a punt el teu art ...

La resta és un enorme "potser" .....

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Per què ens preguntem: "Què et sembla el futur de la música distribució / publicació és?"

Aquest bloc té actualment: 3 respostes ...

Nosaltres no complim amb l'argot políticament correcta: "Per què és blau el cel?" "Per què les girafes d'altura" "Per què ensenya el noi de Chromeo?" Hi ha milers de coses en un moment donat, passant?. Tots els sobrenoms serveixen per fer és devaluar la seva posició i posar tot en contenidors / etiquetes / caixes / caixes / i demoníac fallar vagines Thespian. No ha de respondre a ningú més. Si vostè té una idea, fer un lloc web. Si no té una idea, fer un lloc web. No vull fer un lloc web i després no fan un. Tan fàcil com tot el que s'ha dit aquí són les virtuts de l'existent en la tecnocràcia que ara habitem. Kid passa gana, dóna-li de menjar la bullsh * t iPhone que el va comprar. Per què? És el futur! En el futur, anem a menjar tots els microxips i estar obligat pels llibres, només escrits per Grisham i Koontz. Gos passa gana, donar de menjar al seu fill a ell, per què? En el futur, els nens sempre seran una font de nutrició per als seus animals domèstics. Com ho sabem? Això és exactament el nostre punt: "Nosaltres no ho fem." (I tu tampoc) - ho captes?

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Crida a l'Acció (I)

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

És important per nosaltres que tots els enllaços queden seguir en algun moment, de manera que podem saber si el que estem fent és interessant o poc interès. Dit això, se sent tot tipus de reclams que diuen coses com: "Tenir una crida a l'acció", o, "No tenir una crida a l'acció vol dir que ets intel · ligent!", Etc No estem segurs de la importància d'una trucada a l'acció està en un món d'auto-filtratge, però el que sí sabem és (A) Nosaltres paguem molt a oferir el que tenim i (B) Esperem temps molt llargs per veure si el que tenim és ni remotament la pena una trucada a l'acció en qualsevol moment. Així que si us plau, feu clic a través del nostre enllaç i donar suport a la nostra crida a l'acció (aka C2A a Text-Speak). Per al text-er-a-Vostè diem el següent: "Plz veure lnk Th3 belw perquè puguem figr si el que ens r doin fins i tot wrth doin @ mls Tyme, sí?"

Si us plau Quin aquí ara

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Canvis de Paradigma

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

És curiós com ningú ens vol creure. No perquè creiem que estem en el correcte, i el seu mal, sinó perquè la declaració que prenem sobre qualsevol cosa estàtica és una relíquia de la Revolució Industrial cau en molts oïdes sordes. No és difícil d'empassar, i és molt alliberador. No hi ha cap incentiu per a alguna cosa que funcionava en un mercat dominat físicament. El nostre equip va viure per veure vinil, casset, CD i prosperar. Cinc generacions no tenen. El so no és d'al voltant d'ells mentre es barregen amb els amics, etc Ells se sentin un enfront de l'altre en habitacions amb auriculars connectats a les seves dispositius i escolten el que volen, mentre treballava en la tasca. Una activitat aïllada ara més que impulsat per la comunitat. Ningú ha d'escoltar a les bandes, que acaba de trobar coses que volen provar per amics i familiars, i la resta és una llarga línia de saturació que simplement no troben divertit. Cada fabricant de la música única i escriptor que no se centra a fer que el contingut d'alta qualitat s'ha quedat encallat en algun disc ratllat de la desesperació. El creador de contingut d'alta qualitat és una relíquia, perquè la major part del que està fent és encara, "Static".

És completament en contra de vostè i la seva rellevància.

Estómac de la impugnació o sortir perquè el que ve després no té mèrit cap al seu art. Et desitjo el va fer, però en veritat, quan Steve Jobs devalua tot el procés de creació per desequilibrar l'espectre d'inversió / vendes de la creació de material d'alta qualitat vs preu 0.99cents, tothom perdut (per la perspectiva de qualsevol il · lusió o sentiments de dret que puguin haver realitzat).

Tot des de llavors ha estat un truc o el fals parlar de punt. Tot és una lluita contra un feixisme que valora el treball esclau i res artificiosa.

Escolta, si ho fessin arts de valor, ells no donen el millor àlbum dels premis anuals a ídols d'auto-sintonitzat .

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

Massa opcions

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

No és trivial per saber que hi ha massa opcions. És trivial, però pensar que mai pot tenir, massa. Opcions treballen en videojocs o aplicacions Anime estil on els nens poden anar boig i personalitzar cada aspecte d'una cosa que en el fons, tenen temps per. Tots els altres estan bé (A) Establir un horari o (B) Establir en els seus camins. Hem treballat molt dur per tractar de fer que tot sigui simple i just a la cara a través del redisseny del lloc web. Molta gent vol discutir petits punts com: "Vostè ha de tenir Social Log-in disponible". "Si tingués Social Log-in disponible?" Who! @ # $% ^ & Li importa? El fet de l'assumpte és, que necessitem per distribuir ràpida i sense traves quan podem, i la resta ha de ser fàcilment localitzable per vostè (la persona que hem creat per). Em canso de les diatribes més Freenomics vs Freemium i tota aquesta argot, qualsevol persona que tingui sentit sap que les relíquies de la Revolució Industrial que s'adjunta a la part de comerç electrònic de disseny web estan morts, així que realment, per què estem parlant de persones! @ # $?

Potser vostè sap per què?

Endavant, digues el que penses.

One Click

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

ReVamp Website acabi gairebé ...

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

Redisseny fa pudor, però és essencial per al creixement i la sostenibilitat. Gràcies per defensar-me a través de nosaltres, estem segurs que et va encantar tot el que farem en els propers mesos. El final de l'any serà un camp de proves, tots alhora. Hi ha molts que qüestionen la validesa de tots els paradigmes anteriors i actuals, i tot el que sabem és que un lot és ara oficialment "mort a l'aigua." Però no només en la nostra paraula per a ella, realment pensar en les coses que tenen passat en relació amb el comerç, el comerç electrònic, els negocis, el màrqueting, la manera d'usar l'Internet, i els dispositius que permeten la seva connectivitat pràcticament il · limitada. Ni un sol d'aquests elements va ser alguna vegada realment important a excepció potser del que, per distingir a si mateix durant la Revolució Industrial? I fins i tot llavors, no hi havia mesuraments reals, no teníem tota aquesta argot de moda "en temps real" d'anàlisi, de manera que ara el que fem, totes les relíquies de la internet Revolució Industrial ja són en la seva sortida (de debò). Aquesta és alliberador, aquest és el més gran desenvolupament des del sector públic i d'Internet. Què faràs?

¿Va a adaptar?

Estem adaptant algunes d'aquestes noves tecnologies ...

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).

GumRoad.com: "Molt a prop del que necessitem ..." (kuneo Koei)

Aquest bloc té actualment: no hi ha respostes ...

No és una cosa que hem estat volent fer des de fa MOLT TEMPS (i GumRoad ha arribat tan fotudament prop, no és just) - Nosaltres esperem que s'integrin alguns articles en els propers mesos, principalment: la capacitat de tenen l'opció de preu variable de trucar a un fitxer. zip en funció que s'hagi seleccionat l'elecció i, així, la possibilitat de tenir diversos elements mantinguts en una manera de subsistència-shopping. No t'enganyis, per a les nostres indústries (si vols anomenar-los així), aquest és el futur. Això té implicacions per a un canvi de paradigma completa pel que fa als processos d'un sol clic per a llicències, compra (digital-distribution/sales), i la venda de l'estil degoteig que pot ser integrat en / com una experiència de tot el lloc per a qui està seguint els seus desenvolupaments, un creador. Estem experimentant amb el seu joguina nova, ens donen un parell de setmanes per tenir una idea de les coses i li mostrarem una VERITABLE nova forma de trencar amb el lloc on molts dels llavis-jockeys (és a dir, pandit llavi-servei) segueixen trencant punts per monikers / etiquetes que no tenen cabuda al Tech-Edat existim polz

Això és tot.

-------

Contribuir qualsevol quantitat de diners a la producció continuada i la promoció de la nostra música, escrits o serveis i rebre un "productor" permanent "crèdit" (qualsevol quantitat en dòlars).