Övergång?

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Uncategorized

Vi har rört sig massor av innehåll kring och uppriktigt sagt, innan du lyfter ett finger som vi tänkte, "Vad är poängen?" Och nu, veckor senare, känner vi att så fortfarande, men lite lättad på andra sätt också. Se, när du har varit adaptiva och anpassnings det hela! @ # $ Ning (för att citera Q * bert) tid, du räkna, "Bra, mer oreda och! @ # $ Helvetet." Men sedan igen, är en persons jaded kant sannolikt en nykomling s lycka och så cykeln håller (rund, och runt, och runt, och runt, och runt och till vänster, runt och till vänster). Så vad ordet talar du, "Transition?" Eller något med mer affektionsvärde, som "F * ck!" - Gott argumentera att inte hålla med ett faktum, viks i sanningar bortom förståelse för den svåra, eliten vill-till-vara och framgångsrik; som gör, skakningar, vanliga bakgrunder? Det är inte "dem", "inte för oss", utan "vem" då?

I den här åldern, det är Transition?

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Få din annons här ...

Teknik Bound, Technocracy Bind, Tech Blind, Splendid!

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Uncategorized

Nu ser vi många har fångat upp till det nya ansiktet i produkt / titel / objekt release (beroende på vilket moniker du väljer) snabbhet och precision. Ingen vill att definieras, inline, eller skiss? Tja, vakna! @ # $ Up (Q * bert sagt). Egentligen behöver vakna upp och inse att du kan stå nära den nuvarande mass framtida parodi som har vissa förtjänster per snabb utbyggnad kontra gamla-idéer (det vill säga i vår bransch, full, mono-ton, album-utgåvor). Du var styrd av pengar-monopol men du inte rensar och nu, för många av er känner bakom loopen, bortsett från förpackningen, bakom linjen, hur långt out-of-line. Du gör, men inte synd om dig, bara skynda och fånga upp (vi väntar). Åh, och det är dessa en killar som har tech vi är intresserade av; . den auto konverterar WAV till flera "användbara" "kan köpas" format; men det är bara den teknik, behöver vi inte den svåra situationen; tekniken (ej symbol).

Vi är inte borta, se?

Var är du då?

-------

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Få din annons här ...

Mary Margaret Park: "Lady Lenore" (dikt)

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates

Som en del av våra nyare metoder för att göra det möjligt för våra låtar / skrifter till dig, som kommer att arbeta på alla enheter du äger, oavsett om de är stationära och bärbara datorer, mobil-telefoner eller tabletter, har vi en poesi utgåvan med titeln, "Lady Lenore", som du kan läsas via denna artikel och sedan efteråt, kan du klicka på helsida presentation som innehåller en länk till låten som inspirerade skrivandet. Om du är en musik-Supervisor, kommer du att kunna licensiera låten direkt från sidan också. Och nu, den dikt:

"Lady Lenore"

vitt linne
en törnekrona
och smörblommor ånger
på den gynnade panna
av kvinna barn Lenore

i everglades avfall
en annan slitbana man doth
att beseech sweetest läppar
för en mest skam glädje

och nu står han inför tronen
under en slöja av rött
han ser är hennes spöke liknande form
en sidledes blick hyllades inifrån

hans hjärta, tyvärr
bryts
hans kära jungfru andas inte mer
en seger testamenterade i död
Han gråter för evigt
varför har du övergivit mig?
för alltid efter, söta Lenore

Visa helsida Presentation Nu (kompatibel med allt du äger)

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Få din annons här ...

Definitioner: "Ibland är de suger livet ur Sharing" (Sekrett Scilensce)

0
Filed under Okategoriserade

Ett av de främsta problemen med många av de överblivna system och metoder som spottar runt på internet, om att genomföra uppsökande eller försäljning eller någon annan föreställning är att det tar lite förklaring att göra dessa integrationer verka enkelt. Folk tycker inte om att slösa tid eftersom ärligt talat, har vi inte mycket, inte riktigt; om du bor i mitten av "Var F * ck Hell" du kanske men annars, du släpa på somebodies idé om en bra arbetsmoral och lönestruktur. Så dessa Tech-Jockeys göra dessa saker, ta ut en liten avgift (eller ibland ingen avgift) och sedan allt arbete är på dig; men det är inte unikt i ögonen på de människor du försöker förtrolla, eller "gör det någonsin stött på som Easy-123 att använda så bla (du är klar) - Dessa saker egentligen bara sluta hålla din självkänsla ner. Vem behöver det? Vi har talat om GumRoad.com och Selz.com grund i världen för att dela / försäljning, har de skapat paradigm av enkelhet som för tillfället inte kan matchas. En hel del andra saker är 3-6 steg och lite att förklara. Ingen bryr sig nog (om de inte bara riktigt, riktigt, vill vad du har).

Vänj dig vid det.

Räkna ut resten är bara kul.

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Internet Radio? Få den! @ # $ Härifrån!

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Uncategorized

Vi fortsätter att bli kastade på dead-paradigm. Okej. Annonser går på ena ögat, ut genom det andra. Ord går i ena örat, ut genom det andra. Sperma penetrerar ägget och en baby görs. Är dessa människor allvar? I en värld där de flesta människor som vi vet kommer att Groove Shark eller YouTube innan de någonsin röra (om de någonsin röra) en urtavla, finns det fortfarande en fond-linje av instruktioner Jockeys uttrycker fördelarna med ubiquity? Okej. Det är inte illa nog att du skjuts in i hörnet efter-marknaden, nu, de vädja till dig (dvs en konstnär, skapare). Bug off! Du kan inte ändra var saker och ting har utvecklats. Du kan inte hålla fast i tanken att du kommer att generera miljoner och åter tusentals lyssnare-stammar eller intäkts-poäng heller. Titta på de penny-Squealers från Spotify etc. Nej, vad du kan göra är att få med den @ # $%! ^ & Tider. Band är som, "Vi behöver bättre branding", "Vi behöver bättre sociala-medier uppsökande", "Vi behöver Gold Socks" - Nej, vad du behöver är bättre låtar och mindre hype.

Finslipa ditt hantverk ...

Resten är en enorm "kanske" .....

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Varför är vi frågade, "Vad tror du att framtiden för musik distribution / publicering är?"

3
Filed under Okategoriserade

Vi vill inte följa politiskt-korrekt jargong; "Varför är himlen blå?" "Varför är giraff lång?" "Varför killen från Chromeo undervisa?" Det finns tusentals saker vid varje given tidpunkt, händer. Samtliga monikers tjänar till att göra är devalvera din position och sätta allt i behållare / etiketter / lådor / backar / och Demonic misslyckades Thespian vaginor. Du behöver inte svara på någon längre. Om du har en idé, göra en hemsida. Om du inte har en idé, göra en hemsida. Vill du inte göra en hemsida och sedan inte göra något. Lika enkelt som allt anges här är fördelarna med den befintliga i Technocracy vi nu bebor. Kid går hungrig, mata honom bullsh * t iPhone du köpte honom. Varför? Det är framtiden! I framtiden kommer vi alla äter mikrochips och vara bunden av böcker, bara skrivna av Grisham och Koontz. Hund går hungrig, mata ditt barn till honom; varför? I framtiden kommer barnen att vara en källa till näring för ditt husdjur. Hur vet vi det? Det är precis vår poäng, "Vi gör det inte." (Och inte du heller) - fick det?

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Uppmaning (I)

0
Filed under Okategoriserade

Det är viktigt för oss att alla länkar blir följt någon gång, så att vi kan veta om det vi gör är intressant eller ointressant för DIG. Med detta sagt, kommer du att höra alla möjliga påståenden säga saker som, "Ha en uppmaning till handling!", Eller, "Att inte ha en uppmaning till handling innebär att du är ointelligent!" Etc. Vi är inte säkra på hur viktigt ett samtal -till-åtgärd är i en själv filtrering värld men vad vi vet är (A) Vi betalar mycket att erbjuda det vi har och (B) Vi väntar mycket långa tider för att se om det vi har är ens värt ett samtal till handling i någon punkt. Så snälla, klicka vidare till vår länk och stödja vår Call-to-Action (aka C2A i text-Speak). Till text-er-in-Du vi säga följande, "Plz se th3 lnk belw så vi kan figr ut om vad vi r doin är ännu wrth doin @ THS tyme, aye?"

Gå här nu

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Paradigmskiften

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Uncategorized

Det är lustigt hur ingen person vill tro oss. Inte för att vi tror att vi har rätt och deras fel, utan för att det uttalande som vi gör om något statiskt som en kvarleva från den industriella revolutionen faller på många döva öron. Det är inte svårt att svälja, och det är ganska befriande. Det finns inget incitament för något som fungerade i ett fysiskt driven marknad. Vårt team bodde för att se vinyl, kassett och CD blomstra. Fem generationer har inte. Ljud är inte runt dem när de umgås med vänner etc. De sitter mitt emot varandra i rum med hörlurar anslutna till sina enheter och lyssna på vad de vill medan du arbetar med läxor. En isolerad aktivitet nu mer så än community driven. Ingen behöver lyssna på banden, de bara hitta saker de vill testa med släkt och vänner och resten är en lång rad av mättnad som de bara inte finna underhållande. Varenda musik maker och författare som inte är inriktad på att göra innehåll av hög kvalitet har fastnat på några trasiga rekord av desperation. Det högkvalitativt innehåll skapare är en kvarleva eftersom de flesta av vad han gör fortfarande, "Static".

Det är helt emot dig och din relevans.

Magen utmaningen eller komma ut eftersom vad som kommer härnäst har någon merit till ditt konstnärskap. Du önskar att det gjorde men i sanning, när Steve Jobs devalverat hela skapelseprocessen genom obalans i investeringar / försäljning spektrum för att skapa högkvalitativa material kontra 0.99cents prissättning, förlorade alla (per perspektivet av några illusioner eller känslor av rätt kan de ha gjort).

Allt sedan dess har varit en gimmick eller falskt talking-punkten. Allt är en kamp mot en fascism som värde slav-arbete och ingenting listig.

Hej, om de gjorde värde konst, skulle de inte ge bästa album av året utmärkelser till auto-tuned idoler .

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Alltför många alternativ

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates , Uncategorized

Det är inte trivialt att veta att det finns för många alternativ. Det är trivialt men att tro att du kan aldrig ha, för många. Alternativ arbetar i tv-spel eller anime stil appar där barnen kan gå galet och anpassa varje enskild aspekt av något som de i grund och botten, har tid för. Alla andra är antingen (A) Ställ in ett schema eller (B) ligger i deras sätt. Vi har arbetat hårt för att försöka göra allt enkelt och rätt i ansiktet genom webbplats redesign. Många vill argumentera små punkter som, "Du bör ha social Log-in finns." "Om du har social Log-in finns?" Who! @ # $% ^ & Bryr sig? Faktum i frågan är, vi måste dela ut snabbt och obehindrat när vi kan och resten måste vara lätt sökbart genom DU (den person som vi har skapat för). Jag blir trött av hätsk kritik över Freenomics vs Freemium och all denna jargong; alla som har förnuft vet att relikerna av den industriella revolutionen som var kopplade till e-handel en del av web-design är döda så egentligen, varför är folk talar! @ # $?

Kanske vet du varför?

Varsågod, säga vad man tycker.

One Click

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).

Hemsida Förnya Nästan Komplett ...

0
Filed under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting och distribution) LLC , Kuneo Koei (aktiebolag) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates , Uncategorized

Redesign suger, men det är viktigt att tillväxt och hållbarhet. Tack för att hålla sig igenom det med oss, vi är övertygade om att du kommer att älska allt som vi kommer att göra under de närmaste månaderna. I slutet av året kommer att vara en provbana, allt på en gång. Det finns många som ifrågasätter giltigheten av alla paradigm tidigare och nuvarande, och allt vi vet är att en hel del är nu officiellt, "Död i vattnet." Men inte bara ta vårt ord för det, verkligen tycker om saker som har inträffat vad gäller handel, e-handel, affärer, marknadsföring, hur du använder internet, och de enheter som möjligt för din praktiskt taget obegränsad uppkoppling. Inte en enda av dessa poster var allt verkligen är viktigt utom kanske vad, skilja dig själv under den industriella revolutionen? Och inte ens då fanns det inga riktiga mätningar; Vi hade inte all denna trendiga "realtid" analytisk jargong, så nu när vi gör, alla reliker efter industriella revolutionen internet är på väg ut (på allvar). Det är befriande, är detta den största utvecklingen sedan offentlig-internet. Vad ska du göra?

Kommer du att anpassa sig?

Vi anpassar vissa av dessa nya tekniker ...

-------

Bidra någon summa pengar till fortsatt produktion och marknadsföring av vår musik, skrifter, eller tjänster och få en permanent "producent" "kredit" (alla belopp i dollar).