Overgang?

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Uncategorized

Vi har vært å flytte masse innhold rundt og ærlig, før du løfter en finger vi tenkte: "Hva er vitsen?" Og nå, uker senere, føler vi at veien fortsatt, men litt lettet på andre måter også. Se, når du har vært tilpasningsdyktige og tilpasningsdyktig hele! @ # $ Ing (for å sitere Q * bert) tid, du regne, "Great, mer rot og! @ # $ Helvete.", Men da igjen, er en persons sløvet kanten sannsynligvis en ny-comer sin lykke og så syklusen opprettholder (rund, og rundt, og rundt, og rundt, og rundt og til venstre, runde og til venstre). Så hva ord snakker du, "Transition?" Eller noe med mer affeksjonsverdi, som "F * ck!" - Plenty hevder å være uenig med et faktum, foldet i sannheter utover forståelse for den dire, elite want-to-be og vellykket; hvem som gjør, risting, felles bakgrunn? Det er ikke "dem", "ikke til oss", men «som" da?

I denne alderen, hva er overgangen?

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Få din annonse her ...

Teknologi Bound, Technocracy Bind, Tech Blind, Splendid!

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Uncategorized

Nå ser vi mange har tatt opp til det nye ansiktet i produktet / tittel / element utgivelse (det som moniker du velger) hastighet og nøyaktighet. Ingen ønsker å bli definert, inline, og skissert? Vel, våkner den! @ # $ Opp (Q * bert sa). Egentlig gjør våkne opp og innse at du kan bli stående nær dagens masse fremtiden parodi som har noen fortrinn per rask utplassering vs old-ideer (dvs. i vår bransje, full, mono-tone, album-utgivelser). Du ble kontrollert av penge monopoler, men du ikke skattekart og nå, for mange av dere føler bak loop, bortsett fra flokken, bak linjen, vei langt ute-av-linjen. Du gjør det, men ikke skam deg, bare skynd deg og ta opp (vi venter). Oh, og det er disse en gutta som har tech vi er interessert i; . det auto-konvertitter WAV til flere 'brukbare' 'kjøpes' formater; men det er bare den tech, trenger vi ikke situasjonen; teknologien (ikke selve symbolet).

Vi er ikke borte, se?

Hvor er du om?

-------

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Få din annonse her ...

Mary Margaret Park: "Lady Lenore" (dikt)

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates

Som en del av våre nyere metoder for at våre sanger / tekster til deg, som vil fungere på alle enheter du eier, enten de er stasjonære, bærbare datamaskiner, Mobile-telefoner, eller tabletter, har vi en Poetry utgivelse med tittelen, "Lady Lenore" som du kan lese via denne artikkelen, og så etterpå, kan du klikke på helsides presentasjon som inneholder en link til sangen som inspirerte til skriving. Hvis du er en musikk-Supervisor, vil du være i stand til å lisensiere sangen direkte fra siden også. Og nå, diktet:

"Lady Lenore"

hvit lin
en krone av torner
og smør anger
på den favoriserte brow
kvinne barnet Lenore

i everglades av avfall
et annet menneske gjør trå
å bønnfalle de søteste leppene
for en mest skandaløse glede

og nå står han foran tronen
under et slør av rødt
han ser er hennes ghost-lignende form
en sidelengs blikk hyllet innenfra

hans hjerte, akk
er brutt
hans kjære jomfru puster ikke mer
en seier testamenterte i døden
roper han i all evighet
hvorfor har du forlatt meg?
Forever After, søt Lenore

Vis den helsides presentasjon nå (kompatibel med alt du eier)

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Få din annonse her ...

Definisjoner: "Noen ganger De suge livet ut for å dele" (Sekrett Scilensce)

0
Arkivert under Uncategorized

En av de primære problemene med mange av de left systemer og metoder churning rundt på internett, om å gjennomføre oppsøkende eller salg eller annen forestilling, er at det tar litt forklaring å gjøre disse integrasjoner virke enkelt. Folk liker ikke å kaste bort tid fordi ærlig, har vi ikke mye, egentlig ikke; hvis du bor ute i midten av "Hvor F * ck Hell" du kanskje, men ellers, du slaving til somebodies ideen om en god arbeidsmoral og lønnsstrukturen. Så disse Tech-Jockeys gjøre disse tingene, kreve en liten avgift (eller noen ganger ingen avgift) og deretter alt arbeidet er på deg; men det er ikke unik i øynene til folk du prøver å fortrylle, heller 'gjør det noen gang kommer over som Easy-123 til å bruke så blah (du er ferdig) - Disse tingene egentlig bare ende opp med å holde selvtilliten ned. Hvem trenger det? Vi har snakket om GumRoad.com og Selz.com fordi i en verden av deling / salg, har de skapt paradigmer av enkelhet som i dag ikke kan matches. Mange av de andre ting er 5:57 trinn og en bit av å forklare. Ingen bryr seg nok (med mindre de bare virkelig, virkelig, vil det du har).

Bli vant til det.

Å finne ut resten er bare gøy.

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Internet Radio? Få! @ # $ Out Of Here!

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Uncategorized

Vi fortsetter å få reist på døde-paradigmer. Ok. Annonser gå på det ene øyet, ut den andre. Ord går inn det ene øret, ut det andre. Sperm penetrerer Egg og en baby er gjort. Er disse menneskene alvorlig? I en verden hvor de fleste vi kjenner skal Groove Shark eller YouTube før de noensinne røre (hvis de noensinne berøre) en ekstern, er det fortsatt en glad-linje av How-To Jockeys uttrykke verdien av ubiquity? Ok. Det er ille nok at du er presset inn i etter-markedet hjørne, nå, de frir til deg (dvs. en artist, Skaperen). Bug off! Du kan ikke endre hvor ting har utviklet seg. Du kan ikke holde fast på ideen om at du vil generere millioner på tusener av lytter-stammene eller inntekts-poeng heller. Se på de spars Squealers fra Spotify etc. Nei, det du kan gjøre er å få med! @ # $% ^ & Tider. Band er som: "Vi trenger bedre branding", "Vi trenger bedre sosiale-medier oppsøkende", "Vi trenger Gold Socks" - Nei, det du trenger er bedre sanger og mindre hype.

Kvess ditt håndverket ...

Resten er et stort "kanskje" .....

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Hvorfor spurte vi: "Hva tror du fremtiden for musikkdistribusjon / publisering er?"

3
Arkivert under Uncategorized

Vi har ikke overholde politisk korrekt sjargong; "Hvorfor er himmelen blå?" "Hvorfor er Sjiraffer høy?" "Hvorfor fyren fra Chromeo lære?" Det er tusenvis av ting til enhver tid skjer. Alle kallenavn tjener å gjøre er å devaluere din posisjon og sette alt inn i beholdere / etiketter / esker / kasser / og Demonic mislyktes Thespian vaginaer. Du trenger ikke å svare på noen lenger. Hvis du har en idé, lage en nettside. Hvis du ikke har en idé, lage en nettside. Ønsker ikke å lage en nettside da ikke lage en. Like enkelt som alt nevnt her er dyder eksisterende i Technocracy vi nå bor. Kid går sulten, så gi ham det bullsh * t iPhone du kjøpte ham. Hvorfor? Det er fremtiden! I fremtiden vil vi alle spise microchips og bli bundet av bøker, bare skrevet av Grisham og Koontz. Dog går sulten, mate ungen til ham; hvorfor? I fremtiden vil barna være en kilde til næring til husdyr. Hvordan vet vi? Det er akkurat vårt synspunkt, "Vi gjør ikke det." (Og det gjør heller ikke du) - fikk den?

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Call to Action (I)

0
Arkivert under Uncategorized

Det er viktig for oss at alle lenker blir fulgt på et tidspunkt, slik at vi kan vite om det vi gjør er interessant eller uinteressant for deg. Når det er sagt, vil du høre alle slags påstander som sier ting som "Har en oppfordring til handling!" Eller "Ikke å ha en oppfordring til handling betyr at du er uintelligent!" Osv. Vi er ikke sikker på hvor viktig en samtale -til-handling er i en selv filtrering verden, men det vi vet er (A) Vi betaler mye å tilby det vi har, og (B) Vi venter svært lange tider for å se om det vi har er enda eksternt verdt en samtale -to-action på noe punkt. Så vær så snill, klikke deg videre til linken og støtte vårt Call-to-Handling (aka C2A i Tekst-Speak). Til Tekst-er-i-Du sier vi følgende: "Plz se Th3 lnk belw så vi kan figr ut om hva vi r doin er enda wrth doin @ ths tyme, aye?"

Vennligst gå her nå

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Paradigmeskifter

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Uncategorized

Det er morsomt hvordan ingen person ønsker å tro oss. Ikke fordi vi tror vi er rett og deres feil, men fordi uttalelsen vi gjøre om noe statisk å være en relikvie av den industrielle revolusjon faller på mange døve ører. Det er ikke vanskelig å svelge, og det er ganske befriende. Det er ikke noe insentiv for noe som fungerte i et fysisk drevet marked. Vårt team levde å se Vinyl, kassett og CD-blomstre. Fem generasjoner har ikke det. Lyd er ikke rundt dem mens de omgås med venner osv. De sitter overfor hverandre i rom med hodetelefoner koblet til sine enheter og lytte til hva de vil mens du arbeider med lekser. En isolert aktivitet nå mer enn samfunnet drevet. Ingen trenger å lytte til band, de bare finne ting de ønsker å prøve ut av venner og slektninger, og resten er en lang linje av metning at de bare ikke finner morsomt. Hver eneste musikk maker og forfatter som ikke er fokusert på å gjøre innhold av høy kvalitet er fast på noen knust rekord av desperasjon. Det høykvalitets innhold skaperen er en relikvie, fordi det meste av det han gjør er fortsatt, "Static".

Det er helt imot deg og din relevans.

Magen utfordringen eller komme seg ut fordi hva som kommer neste er grunnløst mot din artisteri. Du vil ønske den gjorde, men i sannhet, når Steve Jobs devaluert hele prosessen med etableringen av ubalanse investerings / salg spekteret av å skape høy kvalitet materiale vs 0.99cents prising, alle tapt (per perspektivet til noen illusjoner eller følelser av rettighet de kan ha gjennomført).

Alt siden har vært en gimmick eller falsk snakk-punkt. Alt er en kamp mot en fascisme som verdsslavearbeid og ingenting artful.

Hei, hvis de gjorde verdi kunst, de ville ikke gi beste album av året tildelinger til auto-tunet idoler .

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar et permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

For mange alternativer

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates , Uncategorized

Det er ikke trivielt å vite at det er for mange alternativer. Det er trivielt, men å tro at du kan aldri ha for mange. Alternativene fungerer i video-spill eller Anime stylet Apps hvor barna kan gå gale og tilpasse hvert eneste aspekt av noe de i utgangspunktet, har tid til. Alle andre er enten (A) Sett til en tidsplan eller (B) satt i sine måter. Vi har jobbet veldig hardt for å prøve og gjøre alt enkelt og rett i ansiktet ditt gjennom nettstedet redesign. Mange mennesker ønsker å argumentere små punkter som: "Du bør ha Social Log-in tilgjengelig." "Skal du ha Social Log-in tilgjengelig?" Who! @ # $% ^ & Bryr seg? Faktum i saken er, vi trenger å distribuere raskt og uhindret når vi kan, og resten må være lett søkbar av deg (den personen vi har laget for). Jeg blir lei av diatribes enn Freenomics vs Freemium og alt dette sjargong; alle som har sans vet at levningene av den industrielle revolusjon som var festet til e-handel del av web-designen er døde så egentlig, hvorfor er folk snakker! @ # $?

Kanskje du vet hvorfor?

Kom igjen, si hva du mener.

One Click

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skriverier, eller tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).

Nettstedet revolusjonere Nesten Komplett ...

0
Arkivert under Kuneo Koei , Kuneo Koei (Broadcasting and Distribution) LLC , Kuneo Koei (aksjeselskap) , Mary Margaret Park , MMP Publishing , Secret Silence , Sekrett Scilensce , Sekrett Scilensce Associates , Uncategorized

Redesign suger, men det er viktig for vekst og bærekraft. Takk for å stikke den gjennom med oss, er vi sikre på at du kommer til å elske alt vi kommer til å gjøre i de neste månedene. Enden av året vil være å påvise bakken, alt på en gang. Det er mange som stiller spørsmål gyldigheten fra alle paradigmer tidligere og nåværende, og alt vi vet er at mange er nå offisielt, «Dead i vannet." Men ikke bare ta vårt ord for det, virkelig tenke over ting som har foregått om handel, e-handel, business, markedsføring, hvordan du bruker internett, og de enhetene som mulig for din nesten ubegrensede tilkoblingsmuligheter. Ikke en eneste en av disse elementene var aldri virkelig viktig med unntak av kanskje det, skille deg under den industrielle revolusjon? Og selv da var det ingen reelle målinger; vi hadde ikke alt dette trendy "real-time" analytisk sjargong, så nå som vi gjør, alle levningene av innlegget industrielle revolusjon internett er på vei ut (seriøst). Dette er befriende, er dette den største utviklingen siden offentlige internett. Hva vil du gjøre?

Vil du tilpasse?

Vi tilpasser noen av disse nye teknologiene ...

-------

Bidra til et beløp av penger mot fortsatt produksjon og markedsføring av vår musikk, skrifter, og tjenester og mottar en permanent "produsent" 'kreditt' (noe pengebeløp).